Politică

Cum își face Iordache campanie electorală pe spinarea copiilor

Campania electorală scoate tot ce-i mai urât din unii indivizi care se dau mari jucători pe scena politică din Gorj. Ca să mai adune niște voturi și să dea bine pe Facebook, senatorul Ion Iordache se filmează tot mai des în mijlocul copiilor. Poate n-ar fi nimic greșit dacă ar fi vorba doar despre copiii lui.

 

E o problemă atunci când directoarea unei școli strânge bani de la toți copiii din școală, îi urcă în cinci autocare să-i ducă în excursie și copiii ajung pe domeniul lui Iordache ca să se filmeze Iordache în mijlocul lor alături de directoarea școlii, o liberală înfocată și să se laude că fac ei și dreg de dragul copiilor.

 

Deși pare scenariu de Caragiale, se întâmplă în Gorj. Directoarea Școlii Gimnaziale din Aninoasa a strâns toți copiii să-i ducă în excursie în mai multe zone turistice din Gorj. Cum-necum, după ce au fost la Tismana, elevii au ajuns acasă la Iordache. Evident că acolo atât directoarea, membru PNL, cât și șeful ei, Ion Iordache, n-au ratat momentul și au făcut repede un clip electoral. S-au lăudat cu el și pe rețelele de socializare. Așa și-au făcut campanie electorală pe spinarea unor copii despre care părinții lor știau că sunt în excursie, nu să-i umple pe Iordache și pe directoarea școlii de like-uri pe Facebook.

 

“O zi minunată alături de copiii de la Școala Gimnazială Aninoasa care ne-au vizitat”, așa își începe Iordache clipul electoral. Directoarea îi cântă în strună șefului său de partid. „Am reușit să facem o bucurie elevilor noștri”, i-a replicat în filmulețul regizat.

 

O campanie murdară, așa cataloghează primarul din Aninoasa ce s-a întâmplat. Ilie Petroi a trimis-o și el pe fiica lui în excursie fără să știe că și domeniul lui Iordache e în itinerariul făcut de directoarea școlii. Și nu, directoarea n-a întrebat niciun părinte dacă e de acord ca micuții să fie filmați acasă la Iordache și puși pe Facebook.

 

“Au plătit copiii tot și el își face propagandă electorală. Copiii s-au dus și la domeniul lui, printre ei a fost și fata mea. Ei au plătit absolut tot. Și excursia, și mâncarea, și apa, și sucul, și pizza. El face campanie pe spinarea copiilor și a școlii. Mi se pare o campanie murdară că se folosește de copiii care au mers în excursie. Școala nu trebuie implicată în această murdărie electorală”, a reacționat primarul din Aninoasa, Ilie Petroi.

 

Au fost cinci autocare pline de copii. Părinții au plătit excursia, copiii și-au achitat consumația pe domeniul lui Iordache. Sau nici ăsta nu-i al lui și nu se duc banii la el? Cum e și cu firma Ydail, nu? Face contracte pe bandă rulantă cu statul de când e Iordache senator, dar el se face că nu știe a cui e firma.

Vizualizări: 3,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: