Politică

Fost lider al PNL Gorj: Romanescu o să câștige detașat

Fostul lider al Partidului Național Liberal Gorj, Dan Vîlceanu, nu-i dă nicio șansă lui Iulian Popescu în competiția pentru Primăria Târgu Jiu. Parlamentarul afirmă că această campanie este deja una ratată, iar Romanescu va câștiga detașat un nou mandat de primar la Târgu Jiu. 

Vîlceanu crede că în organizația liberalilor nu este ordine, iar cei care și-au anunțat deja candidaturile nu sunt pregătiți pentru această competiție.

„Din punctul meu de vedere este o campanie electorală ratată deja. Romanescu o să câștige detașat. Eu cred că el va putea obține majoritate simplă. Nu am văzut nici măcar lista lor de consilieri, nu au anunțat nimic cei din Partidul Național Liberal. Nu există ordine. Când intri într-o campanie trebuie să fii pregătit, mai ales că ești challenger, ești contracandidat”, a spus fostul președinte al Partidului Național Liberal Gorj, Dan Vîlceanu.

Alegerile locale din acest an se vor desfășura în data de 9 iunie. Marcel Romanescu, candidatul Partidului Social Democrat, este cotat cu prima șansă în toate sondajele de opinie care s-au făcut până în prezent.

Vizualizări: 1,051

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: