Politică

Ce a făcut fostul prefect? "Două amenzi și mult scandal!"

"Două amenzi și mult scandal, un accident politic și administrativ"! Așa îl descrie Cosmin Popescu pe fostul prefect Iulian Popescu. În zece luni nu s-a remarcat decât prin scandaluri și controale abuzive. 

 

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a mai subliniat că fostul prefect "a călcat legea în picioare": "Ce a făcut prefectul în 10 luni și care îi este raportul? Vă spun eu: 2 amenzi și mult scandal! A dat dovadă de mult exces de zel, a călcat legea în picioare. O spun încă o data, domnul prefect a fost un accident politic și administrativ”. 

 

Și Anca Bordușanu, fost subprefect, a declarat că Iulian Popescu nu s-a remarcat decât prin scandaluri și speră noul prefect Virgil Drăgușin să readucă ordinea și legea în Instituția Prefectului. "Îmi doresc, pentru gorjeni și pentru colegii cu care am lucrat, ca domnul Virgil Drăgușin să readucă stabilitatea în Instituția Prefectului, o instituție care ar fi trebuit să fie una emblematică la nivelul județului Gorj. Prefectul s-a ”remarcat” , din păcate, prin mult scandal și exces de putere”, a declarat Anca Bordușanu, fost subprefect de Gorj.

 

Și ca notă a redacției: prin ce s-a mai remarcat fostul prefect? Prin zece luni de campanie electorală din bani publici, pe față. Un coleg de-al său, tot din PNL, a fost cercetat de șefii din Ministerul Afacerilor Interne pentru că a fost filmat cu mașina Prefecturii în campanie electorală. Al nostru s-a filmat singur, s-a postat pe Facebook în timp ce folosea mașina instituției în scop electoral, dar nu l-a văzut nimeni.

Vizualizări: 2,274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: