Social

Jandarmeriță din Gorj, pe podium la Campionatul MAI

O medalie de argint a fost obținută de plutonier Alexandra Ionescu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj, la proba de 800 metri rezistență, categoria sub 30 ani, din cadrul Campionatului de Atletism şi Cros al MAI.

Stadionul Municipal din municipiul Târgu Jiu a găzduit în cursul acestei săptămâni etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, competiție la startul căreia s-au aflat peste 200 de lucrători ai MAI.

Aceștia s-au întrecut în probe de alergare viteză și rezistență, cros, săritură în lungime și aruncarea greutății,care s-au desfășurtat atât pe Stadionul Municipal cât și în pădurea de la Drăgoieni.

Alexandra Ionescu s-a aflat la prima sa participare la un campionat de atletism și cros, colegii săi declarându-se mândri de performanța atletei. "Suntem mândri de rezultatul obținut de colega noastră, și avem convingerea că rezultate meritorii vor fi obținute și în continuare, aducând valoare instituției. Felicitări tuturor participanților!", au transmis reprezentanţii IJJ Gorj.

Alexandra Ionescu a practicat atletismul timp de un an de zile, în copilărie, dar nu a mai continuat, acordând mai mult timp activităților școlare.

Vizualizări: 1,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: