Social

Jandarmeria Gorj anunță intensificarea misiunilor în zonele turistice

Peste 500 de jandarmi gorjeni din structurile de ordine publică și pază și protecție instituțională sunt planificați în misiuni în perioada Sărbătorilor Pascale, pentru a preveni și combate faptele antisociale precum și pentru sprijinul și îndrumarea cetățenilor care se află în spații publice. 

”Pentru a fi asigurat un climat de ordine și siguranță publică și pentru a putea răspunde la toate solicitările cetățenilor, Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi planificați în misiuni de ordine publică în județul Gorj. Jandarmii gorjeni vor fi alături de credincioşi pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de Învierea Domnului oficiate la lăcaşurile de cult (biserici și mănăstiri) din municipiile Târgu-Jiu şi Motru şi localităţile Tismana, Polovragi, Bumbeşti-Jiu şi Rovinari”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Gorj.

Misiunile de patrulare cu autoturismele din dotare sau pedestru ale jandarmilor montani în zonele de agrement din Rânca, Runcu și Tismana se vor intensifica, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Gorj. 

”Jandarmeria montană recomandă turiştilor care se vor afla de Sfintele Sărbători în zonele turistice montane din județul Gorj, să parcurgă traseele turistice marcate corespunzător echipați adecvat, să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 incidentele sau problemele legate de ordinea publică”, au mai transmis reprezentanții IJJ Gorj. 

Jandarmii vor executa în perioada sărbătorilor și acțiuni pentru protejarea fondului piscicol și a respectării măsurilor de prohibiție în județul Gorj. 

Vizualizări: 900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: