Actualitate

Sindicaliștii îl acuză pe Burduja că a intrat în campanie electorală

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia au avut primele reacții după ce Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, acompaniat de regizorul Ion Iordache, le-a transmis șefilor CEO să mai treacă prin cariere.

Sindicaliștii consideră că astfel de filmulețe și de mesaje fac parte din campania electorală începută de liberali, iar dacă pe Burduja l-ar interesa cu adevărat situația companiei energetice, Ministrul Energiei ar trebui să-și pună o salopetă și să meargă în termocentrale și cariere.

Burduja este ultimul actor apărut în filmele senatorului din Murgești, Ion Iordache, cel care, cel mai probabil, va avea un viitor în lumea actoriei, după ce nu va mai prinde un mandat în parlamentul României.

„Chestii populiste. Păi, sunt directori, directori adjuncți, ingineri șefi care urmăresc activitatea în zonele respective. Să vină și dumnealui să vadă lucrurile la fața locului, măcar o dată la patru ani să vadă lucrurile. Se apropie campania electorală și face parte dintr-un partid politic. Să vină nu numai în vizită pe la birourile de la Complexul Energetic Oltenia, să ia salopeta și să treacă prin instalații și prin cariere. Măcar o dată să treci pe acolo”, a declarat, tot dintr-un populism, dar sindical de această dată, președintele Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu.

Așa cum ne-am obișnuit, campania electorală include și "lupta sindicală", unii de hais, alții de cea, fiecare cu partida sa! 

 

Vizualizări: 1,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: