Actualitate

Fabrică de pâine, amendată

O fabrică de pâine din Gorj a fost amendată cu 12.000 de lei pentru că nu a retras din piață produse fabricate cu un ingredient despre care a primit notificare că este neconform. Amenda a fost dată de Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj.

Au fost aplicate și cinci amenzi a câte zece mii de lei. Un restaurant a fost amendat pentru întreținerea necorespunzătoare a spațiilor de prelucrare şi a utilajelor şi ustensilelor de lucru folosite. Două supermarket-uri au primit sancțiunile pentru expunerea spre comercializare a unor produse alimentare fără elemente complete de identificare. Aici au și fost confiscate câteva kilograme de ceafă de porc. Au mai fost amendate un magazin alimentar și un snack-bar.

„În timpul controalelor efectuate în această perioadă au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, reprezentând 1 avertisment şi 17 amenzi în cuantum de 75.200 lei, unor operatori şi/sau persoane fizice din Aninoasa, Baia de Fier, Berleşti, Crasna, Novaci, Rovinari, Stăneşti, Târgu-Jiu, Tismana, Ţânţăreni și Urdari“, a comunicat DSVSA Gorj.

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: