Social

Gândaci la pediatrie

O femeie care a mers cu copilul la spitalul din Târgu Jiu a avut surpriza să găsească în salon gândaci morți. Conducerea spitalului a anunțat că face verificări.

"Referitor la situația sesizată de o aparținătoare pe o rețea de socializare (cei doi gândaci găsiți morți într-un salon al Secției Pediatrie), managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a discutat, în această dimineață cu doamna respectivă, urmând ca pe baza sesizărilor scrise să dispună verificarea acestor aspecte.  Vor fi verificate toate aspectele sesizate de doamnă, inclusiv graficul de curățenie și cel de dezinsecție și deratizare", a transmis spitalul.  

În Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu se face dezinsecție și deratizare trimestrial, după un plan întocmit de Serviciul Prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale (SPIAAM). 

"Potrivit SPIAAM, s-a făcut această dezinsecție zilele trecute și este foarte posibil ca după această dezinsecție să fi apărut cei doi gândaci morti. Regretăm situația apărută", a mai comunicat spitalul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: