pamFLEȚI

Iordache le face… de nici el nu știe "să le mai desface" 

Obișnuit cu „yes–menii” și curățătorii de scame în preajma sa, Ion Iordache continuă atacurile împotriva tuturor celor care nu i se supun.

Invitat la o televiziune locală, Iordache anunța la un moment dat că are în atenție niște oameni pentru candidatura la Primăria Târgu Jiu în anul 2024. Analizăm mai jos, declarația lui Ion, cel care își dorește ca oamenii să nu mai fie pasivi, el fiind recunoscut ca un activ adevărat în toate domenile în care a activat. 

„Avem în atenție niște oameni, dar în momentul de față noi vrem să lucrăm cu oamenii din Târgu Jiu și împreună cu ei vrem să-l identificăm. Ei sa-l identifice în funcție de câtă încredere au într-un anumit om." Alambicat discurs, gen, avem în atenție niște oameni, dar așteptăm alți oameni să identifice pe deja identificatul!  Apoi zîce așea:"În primul rând acel om trebuie să-și dorească acest lucru, să se pună în slujba comunității." a mai spus Iordache. - Hai să fim serioși. Trebuie să se pună în slujba ta Ioane, o dăm dracului de comunitate. Tu chiar nu te uiți la Las Fierbinți? Ăla parcă a fost turnat la Turceni. Zău! 

Ia să vedem ce mai grăiește : "Noi, în această perioadă, avem o comunicare cu oamenii în sensul de a îi responsabiliza, de a îi invita să fie parte la deciziile care se iau in municipiu și să nu fie pasivi, să se implice în tot ce înseamnă decizii, conturarea unei strategii de dezvoltare a municipiului”, anunță Iordache. - Ei, aici ai noroc chior. Să vezi cât de activi sunt ăștia p-acilea pi la târg. O să pomenești! Am sentimentul că, după alegeri, o să-ți scârțâie roțile la "Porș" spre Turceni, de-o să-ți sară floarea de pe cauciucuri... tocmai sus în Preajba!! 

P. S.  Apropo de implicare, responsabilizare, părtași la decizii...să înțelegem că locuitorii din Turceni au fost neimplicați și iresponsabili, încât ai ajuns tu să cumperi tot orașul?! 

 

 

Vizualizări: 3,692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: