Eveniment

A intrat într-o autoutilitară care tracta o mașină

În urma unui accident care a avut loc luni în Slatina, un tânăr motociclist în vârstă de 21 de ani a ajuns la spital. 

Tânărul de 21 de ani care mergea pe motocicletă a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut pe strada Drăgășani, din Slatina, după ce a intrat într-o autoutilitară care tracta un autoturism.

Accidentul s-a petrecut la intersecția străzii Ecaterina Teodoroiu cu strada Recea iar, din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 65 de ani, un autoturism, care era tractat de autoutilitară, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, ambii din municipiul Slatina, și o motocicletă condusă de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Mărunței.

În urma evenimentului rutier, motociclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei trei conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: