Eveniment

Bărbat ucis de un câine agresiv

Un bărbat de 47 de ani, din județul Galați, a murit, după ce a fost atacat de un câine din rasa Amstaff. El avea grijă de animale, cât timp vecinii erau plecați de acasă.

Când a văzut că nu se mai întoarce acasă, fratele victimei a mers să vadă ce se întâmplă. Nepoata bărbatului mușcat de câine a încercat să intre în curte, după ce l-a văzut pe unchiul ei căzut, însă a fost și ea mușcată de câine. Din fericire, a reușit să scape de animal. 

Fratele victimei a sunat la 112. Polițiștii au intrat în curtea imobilului abia după ce au folosit spray iritant lacrimogen. Au transportat victima la echipajul medical, însă, din păcate, a fost constatat decesul, bărbatul prezentând o plagă mușcată la nivelul gâtului.

Din verificările preliminare efectuate de polițiști, câinele din rasa Amstaff ar fi fost închis într-un țarc special confecționat, iar proprietarul ar fi comunicat celui care îl hrănea să nu deschidă și să îl lase liber în curte.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii privind regimul de deținere a câinilor periculoși sau agresivi.

Vizualizări: 1,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: