Eveniment

Găsit inconștient după ce s-a răsturnat cu mașina 

Un accident a avut loc în municipiul Râmnicu Vâlcea, unde un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost găsit în stare de inconștiență, într-o mașină răsturnată.

Victima a fost stabilizată la fața locului și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea. Șoferul era singur în mașină, iar în urma evenimentului rutier a rămas prins între fiarele mașinii, fiind necesară intervenția echipajelor de Descarcerare din cadrul ISU Vâlcea.

“Din primele verificări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67A, un bărbat de 57 de ani, din localitatea Galicea, ar fi pierdut controlul asupra volanului, lovind un cap de pod, ulterior răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a precizat IPJ Vâlcea.

Conducătorul auto nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotest, urmează să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vizualizări: 1,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: