Politică

Iordache, ciuca bătăilor. „Credeți că-l ia cineva în serios la București?”

Ciucă și Ciolacu au intrat în fibrilații după declarațiile lui Iordache! Glumește deputatul Mihai Weber după ce senatorul Iordache și prefectul Iulian Popescu au țipat spre București că vor să iasă PNL de la guvernare. Liderii de la centru n-au mai putut să doarmă încă de când le-au auzit văicărelile numai că, surpriză, nu le-a luat nimeni în serios.

 

Parlamentarul Mihai Weber a comentat pe un ton ironic sceneta care l-a făcut iar de râs pe Iordache la nivel național. Sceneta de la ușa lui Cosmin Popescu e acum pe locul al doilea în topul celor mai penibile gafe pe care le-a făcut senatorul după ce a înjosit câțiva primari pe care i-a filmat când bat la ușă, apoi sar în brațele „domnului președinte”.

 

Mihai Weber a vorbit, la Radio Infinit, afirmațiile făcute de cei doi lideri de la PNL. “Am avut o întâlnire cu președinții partidelor aflate la guvernare, cu domnul premier Marcel Ciolacu și domnul Nicolae Ciucă. Și erau așa, într-o stare de neliniște, bulversați de ce se întâmplă, intraseră într-o fibrilații amândoi. A trebuit să ia fiecare vitamine să-și revină după aceste declarații. Cred că ați sesizat ironia. Este o reacție a unor oameni care arată disperarea. Credeți că au vreo rezonanță aceste declarații? Credeți că ia în seamă cineva de la centru ce declară? Și mai ales în contextul actual? Aceste declarații nu sunt luate în serios. Nu mai șochează pe nimeni declarațiile făcute de Iordache. E pe lângă subiect”, a declarat Mihai Weber.

Vizualizări: 2,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: