Eveniment

Agresorul din parc este minor

Polițiștii l-au identificat joi seara pe cel care a atacat cu un briceag un adolescent de 16 ani, în Parcul Central din Târgu Jiu, lângă podul Ferdinand. 

Agresorul, minor și el, a fost audiat în prezența unui angajat de la Protecția Copilului Gorj. 

Băiatul care a fost înjunghiat în picior a spus că nu cunoaște identitatea agresorului. “Victima a fost transportată, cu ambulanța, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma examinării medicale a reieșit faptul că plaga era una superficială, nefiindu-i  pusă viaţa în pericol. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”, a comunicat IPJ Gorj.

Fiind continuate cercetările, polițiștii l-au identificat pe tânărul, tot minor, bănuit de săvârșirea faptei, ca fiind din localitate, iar acesta a fost condus la sediul poliției, unde a fost audiat în prezența unui reprezentant DGASPC.

De asemenea, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor un cuțit tip briceag, folosit la comiterea faptei, care fusese aruncat de tânăr într-un spațiu verde.

Vizualizări: 1,782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: