Social

Vor să-l aducă acasă pe târgujianul decedat în Filipine

O familie din Târgu Jiu face un apel public la cei care pot să ajute pentru a repatria trupul lui Alexandru Valentin Dănăcică, decedat în Filipine. 

Tânărul din Târgu Jiu decedat în Filipine avea 35 de ani și era căsătorit cu o filipineză. Pentru a repatria trupul neînsuflețit al unicului lor fiu, părinții au nevoie de 10.000 de euro, bani pe care nu îi dețin dar speră să poată strânge această sumă, un membru al familiei făcând un apel public pentru cei care pot să ajute. "Ai plecat prea devreme, lăsând în urma numai tristețe și durere. Vă spun cu mare tristețe, că a plecat dintre noi Dănăcică Alexandru Valentin, la o vârstă foarte tânără. Corpul neînsuflețit se află în Filipine. Repatrierea în România costă 10.000 euro. Părinții fac eforturi foarte mari pentru a-l aduce în țară și ne-am gândit că fiecare dintre voi care îl cunoașteți, dar și oameni cu suflet bun, puteți contribui cu cât vă lasă inima. Orice ajutor bănesc este binevenit” a anunțat o rudă a tânărului decedat.

Cei care pot oferi sprijin și pot dona o pot face în contul tatălui Ilarie Dănăcică- RO53INGB0000999910917501, a mai informat vărul tânărului decedat.

Alexandru Valentin Dănăcică era singur la părinți, fiind stabilit în Filipine de mulți ani.

Vizualizări: 3,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: