Social

O școală din Târgu Jiu angajează administrator financiar

Școala Gimnazială „Pompiliu Marcea” din Târgu-Jiu, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar IS.


Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de administrator financiar sunt studii superioare economice absolvite cu diplomă de licență și 10 ani vechime. 

Sunt necesare, de asemenea, cunoștințe operare PC nivel mediu (Microsoft Office, Windows), cunoștințe în utilizarea aplicaţiilor dedicate pentru contabilitate ( FOREXE BUG-contabilitate bugetară) și cunoștințe de accesare platformă SICAP. Candidații trebuie să aibă și alte abilități precum capacitate ridicată de sinteză şi analiză, rapiditate şi operabilitate în rezolvarea diverselor situaţii, spirit de echipă, comunicativitate și disponibilitate pentru program de lucru flexibil.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 3 martie, iar proba scrisă este programată pentru data de 14 martie, urmată de proba de interviu pe data de 16 martie.

Vizualizări: 1,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: