Eveniment

Scandal în cartier. Bărbat gelos pe fosta soție!

A fost scandal joi seara în cartierul Diana din Târgu Jiu. Locatarii au sunat la 112 pentru a anunța că în aparamentul vecinilor a intrat un individ care făcea scandal.

“La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică, care au constatat că la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu, unde acesta se afla împreună cu concubina sa, de 47 de ani, din comuna Plopșoru, ar fi pătruns, fără drept, fostul soț al acesteia, în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate, care, ar fi exercitat acte de violență asupra celor doi”, transmite IPJ Gorj.

Din verificările efectuate, a reieșit că între cei doi foști soți nu exista o stare conflictuală. Polițiștii i-au condus pe cei trei la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: