pamFLEȚI

Iordache a mai chemat și alți bugetari la „Cafeneaua Liberală”/ Directorul general al UCB a sorbit și el o cafea, în geacă „dă”la Tomy!

Salvatorii numiți în Directoratul Complexului Energetic Oltenia nu au fost singurii pălmași care se regăsesc în rândul celor care au dorit o cafea „moca” din partea lui Iordache.

Pe lângă niște funcționari din Primăria Târgu Jiu, și-au făcut apariția și intelectuali de rasă ai învățământului superior din România. Bine, unul, putea să fie în timpul cercetării științifice pe care o face, însă, un băiat cu părul alb, apropiat de pensie, cu care se tot laudă, nu prea avea ce căută într-un astfel de loc.

Directorul general al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, „Marean” Vintilescu, este trup și suflet alături de John Iordache. Ăntrebare (că să vorbim pe limba lui), pentru conducerea UCB... pe lângă Vintilescu și Sorin Purec, fost rector, a mai apărut și alt liberal expulzat de Ciucă de pe la București?

Nu de alta, dar mai avem o poză în care nu e prins în cadru și cadrul e cam mare... o punem la nevoie(sâc)! Acum, încă un apel public către CEO: 

-Ne ziceți cum au fost „băjeții” ăia pontați? Ori nu vă lasă John Vânătorul?

 Aaa, și Universitatea care poartă numele lui Brâncuși trebuie să spună acest lucru! Vintilescu și Purec erau în timpul sarcinilor de serviciu?

Vizualizări: 3,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: