Social

Platformă digitală de ghid turistic pentru promovarea turismului gorjean

Consilierii județeni au aprobat, în ședința ordinară de miercuri, majorarea cotizației anuale și plata acesteia pentru Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului „ACASĂ LA BRÂNCUŞI”. Consiliul Județean Gorj este membru fondator al asociației.

Este vorba de o majorare cu 60.000 lei. Conform proiectului de hotărâre, suma va fi utilizată exclusiv în scopul achiziționării de către asociație a unei platformei digitale de ghid turistic destinată pentru susținerea unor activități de promovare a turismului gorjean.

”În cadrul discuțiilor s-a subliniat de către operatorii de turism gorjeni, membrii ai asociației, necesitatea unei mai bune promovări a destinației turistice Gorj, a obiectivelor turistice ale județului, precum și a ofertelor turistice de cazare, masă și divertisment ale companiilor ce activează în industrial ospitalității. De asemenea s-a concluzionat că unele dintre cele mai utilizate canale de informare pentru ofertele de turism sunt aplicațiile de tip platformă digitală de ghid turistic, precum si site-urile de prezentare, Informațiile turistice vor fi disponibile pe trei site-uri gestionate de Asociație respectiv: www.visitgorj.ro, www.acasalabrancusi.ro și www.brancusihomeland.ro”, se arată în referatul de aprobare, semnat de președintele Consiliului Județean. 

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: