Social

Concurs la Edilitara pentru un post de conducere

Societatea Edilitara Public SA, la care municipiul Târgu Jiu este unic acționar, a scos la concurs un post de de conducere, de șef serviciu, în cadrul Serviciului Proiectare, Execuție și Întreținere Instalații Electrice. Este o funcție cu normă întreagă, angajarea fiind pentru o perioadă determiantă de 3 ani. 

La concurs se pot înscrie absolvenții de studii superioare în inginerie, domeniul energetic/electrotehnic, cu diploma de inginer, care au cunoștințe de operare în programe specifice activității. Curios este faptul că li se cere candidaților să prezinte și ”adeverință care conferă calitatea de electrician autorizat Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei Gradul III A, III B”. De asemenea, trebuie să aibă și vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani. 

Persoanele interesate pot să se înscrie la concurs până în data de 7 octombrie, ora 13.00. Proba scrisă va avea loc în 14 octombrie, iar interviul va fi susținut de candidați în termen de 5 zile lucrătoare de la susținerea probei scrise. 

Societatea mai angajează în această perioadă și un inginer constructor, în cadrul Secției Întreținere Reparații Străzi. Postul este pe perioadă nedeterminată, candidaturile putând fi depuse până în data de 5 octombrie. 

 

Vizualizări: 868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: