Social

Când începe ridicarea mașinilor parcate aiurea în Târgu Jiu

Vehiculul pentru ridicări auto va începe treaba la Târgu Jiu în cursul lunii octombrie. Societatea de transport a primăriei, Transloc, a amenajat un loc unde vor fi duse mașinile care vor fi ridicate din Târgu Jiu.

Sunt vizate atât mașinile parcate pe locurile de reședință rezervate de alte persoane, cât și cele care încurcă circulația prin modul în care sunt parcate.

Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu, spune că sunt și câte zece sesizări pe zi privind astfel de situații, astfel că noul utilaj va avea de lucru.

Consiliul Local a aprobat un tarif de ridicare sau transport de 500 lei, TVA inclus, pentru macaraua auto, fiind valabil doar pe raza municipiului Târgu Jiu. 

Platforma pentru ridicări auto montată pe un autovehicul Renault poate ridica până la 5800 kg, are o lungime de 5,2 m, iar lățimea acesteia este de 2.55 m, cu o lungime maximă a brațului de 8m. 

Platforma în valoarea de aproape 570.000 lei a fost declarată de uz și de interes public local al municipiului Târgu Jiu, cu aprobarea Consiliului Local Târgu Jiu, în ședința extraordinară din 11 mai.    

Foto cu caracter ilustrativ

Vizualizări: 956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: