Social

Investiții în comuna Crușeț: asfaltul ajunge și la poarta lor

Nu mai puțin de 10 milioane de lei vor investi autoritățile din comuna Crușeț pentru a asfalta 6 kilometri de drum comunal. Reabilitarea drumurilor se va face abia după ce în satele respective a fost introdusă rețeaua de apă și cea de canalizare. 

 

„Am preferat să facem lucrurile cu cap”, susține primarul comunei Crușeț. Noul proiect este unul important pentru comunitatea locală, iar lucrările vor reîncepe imediat ce vremea va permite.

Prin Anghel Saligny avem în desfășurare modernizarea drumurilor de interes local, proiect în valoare de 10 milioane de lei, stadiul de realizare fiind undeva la 25-30%, lucrările fiind întrerupte de vremea nefavorabilă și se vor continua când ne vor permite temperaturile. Vorbim despre drumuri care nu au mai fost niciodată reabilitate, sunt drumuri pe care am realizat canalizarea, precum și rețeaua de apă. Este vorba despre 6331 de metri, de drum comunal în două sate, satele Crușețel și Mierea Pârâu. S-a decopertat la 70 de centimetri adâncime, s-a venit cu balast și piatră spartă, urmează două straturi de asfalt, urmează rigorile care vor fi din beton, precum și accesele la proprietăți, podețe betonate. Este un proiect serios, am preferat să-l facem cap-coadă, să nu se mai intervină. De această investiție vor beneficia peste 1000 de persoane din comuna Crușeț”,a declarat Teodor Godeanu, primarul comunei Crușeț.

Tot în comuna Crușeț va fi realizată și o stație de încărcare electrică, un proiect finanțat de Fondul de Mediu, în valoare de 1,7 miliarde de lei. 

 

Vizualizări: 423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: