Actualitate

CE Oltenia angajează ingineri tineri 

CE Oltenia vrea să angajeze zece tineri ingineri. Compania energetică va recruta pentru aceste posturi absolvenți ai Facultății de Mine, specializarea Inginerie Minieră, care au finalizat studiile de licență în ultimii patru ani. 

Este vorba de absolvenți ai Universității din Petroșani, care are astfel de specializări în programele de studii și care este una cu tradiție în domeniul mineritului. Anunțul a fost făcut chiar de facultatea hunedoreană. 

”Complexul Energetic Oltenia SA intenționează să angajeze 10 absolvenți ai Facultății de Mine, specializarea Inginerie minieră, promoțiile 2018-2022”, au anunțat reprezentanții Facultății de Mine din cadrul Universității din Petroșani.

Astfel, specialiștii care se încadrează în condițiile de studii impuse de compania energetică și doresc să lucreze în cadrul CE Oltenia pot obține informații suplimentare de la Direcția Resurse Umane- Serviciul Formare Profesională. Acestora li s-a pus la dispoziție numărul de telefon: 0372819752, și adresele de e-mail: [email protected], [email protected], pentru transmiterea CV-urilor.

Prin recrutarea de tineri ingineri, CE Oltenia vrea să suplinească deficitul care s-a creat prin ieșirea la pensie a specialiștilor în domeniu. 

Vizualizări: 4,487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: