Social

Primar: Satul românesc e foarte îmbătrânit

Satul românesc e foarte îmbătrânit. O spune primarul unei comune din Gorj care încearcă să preia terenuri de la Stațiunea Pomicolă și să poată face demersuri pentru atragerea de investitori în localitate.

 

E vorba de primarul din comuna Bălănești. Ovidiu Pungan a declarat la Radio Infinit că primăria pe care o conduce nu deține nici măcar un metru de teren așa că nici nu poate invita vreun investitor acolo. „Este o problemă foarte mare. Satul românesc e foarte îmbătrânit. Din păcate, în majoritatea comunelor, așa este. Primăria Bălănești nu deține nici un metru de teren. De-asta nu pot aduce investitori. Au fost discuții cu Stațiunea Pomicolă, dar nu vor să ne retrocedeze nimic”, a spus primarul din Bălănești.

 

Edilul își pune speranțele și în drumul expres ce va lega Târgu Jiul de Craiova și care ar putea însemna o oportunitate în plus pentru județul Gorj în ceea ce privește dezvoltarea și înmulțirea locurilor de muncă. „Să sperăm că se face drumul expres Târgu Jiu – Craiova și ne va mai ajuta. Poate reușim să atragem investitori în județ”, a mai punctat Pungan, într-o emisiune la Radio Infinit.

Vizualizări: 357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: