pamFLEȚI

Într-o lume cu flori de pomană, homalăii decid și au față umană

Poftim reacție de europarlamentar! Ricardo Simonetti este ambasadorul LGBD în Parlamentul European. Dacă cineva din lumea normală cuteză să aducă vreo ofensă unuia care își ciufulește dosul, se lasă cu răcnete și cu acuze privind discriminarea minorităților. Nu? Dar, în tot acest timp, vine "cur uzat" ăsta și se pișă pe cultura, tradiția și religia noastră. Și pe el nu îl blochează nimeni pe paginile de socializare, cum o să mi se întâmple mie din cauza acestui articol.

Despre ce discutăm? Să înțeleg că suntem condamnați să tăcem și să înghițim toate mizeriile unora ca ăștia? Exclus! Văd că încet - încet întrec limitele. 

Am mai spus-o, noi, în normalitatea noastră, nu facem parade să ne etalăm "sculele", ei în schimb fac, să își etaleze bucile. Noi nu ne punem pe panouri publicitare bărbațiile, însă ei au cutezat chiar de "ziua iei" să umple panourile prin București.

Sunt mai nonconformist decât prevede legea firii, însă toate acestea îmi par duse în extrem și un factor ce conduce spre dezumanizare. 

Nu am nicio problemă cu nimeni în privința înclinațiilor sexuale, însă promovarea și batjocura nu le pot accepta. Unii dintre noi putem deveni mult mai porcoși dacă suntem provocați. 

Se mai miră că nu sunt agreați de o mare majoritate? Păi uite exemplu. Când tu îmi iei mie religia în batjocură, ce așteptări ai? Să te pup sau să te fwt? La figurat vreau să spun, că la propriu... în niciun caz. Nu de alta... dar eu știu că pe cur ne căcăm și... cam atât. 

Fotografia a fost postată de europarlamentarul Riccardo Simonetti. „Dacă ignorăm faptul că Iisus n-a fost alb, putem crede la fel de bine că Fecioara Maria avea barbă, de ce nu?” scria acarianul alături de poza de mai sus. 

Mai pălăie bruxellezii despre valori?! Când eu spun că, la acest moment, UE se află captiv în mâinile unora care nu ne reprezintă... o spun cu toate argumentele la bază. Dacă nu se intervine în acest sens și în cel mai scurt timp, se alege praful de toată Europa. 

Închei cu un exercițiu de imaginație și un sfat totodată. Să nu-l mănânce în cur să facă asemenea blasfemii cu Fatimah musulmanilor, fiindcă există riscul să ne trezim cu o ploaie de poze la profil "je suis Riccardo cur uzat"!

Vizualizări: 2,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: