pamFLEȚI

Frecați-vă în cur, până nașteți natural!

Să nu creadă cineva că am ceva cu cei care își ciufulesc kktul unul altuia. Exclus! Chiar mă lasă rece. Fiecare este liber să facă ce vrea din punctul ăsta de vedere. Ei, în schimb, faptul că am ajuns să trăim timpuri în care este permisă adopția unui copil de către un cuplu de homosexuali mă revoltă cumplit. Fenomenul joacă în picioare, la cel mai grotesc mod, tot ce înseamnă cultură, tradiție și, nu în ultimul rând, normalitatea. 

De două zile vuiesc televiziunile cu știrea marii realizări legată de prima adopție a unui copil de către un cuplu gay! Ferească Dumnezeu, nu vreau să trec pe un limbaj neacademic, dar mai acum câteva luni chiar subliniam faptul că, la acest moment, planeta este condusă de bulangii. Pare că se adeverește! 

Cum să batjocorești un copil în felul ăsta? Unde dracului a ajuns umanitatea asta și ce așteptări mai putem avea? 

Iasă pe toate televiziunile unul, Vișinel Bălan, să se laude cu marea realizare, am dat un search pe google să văd cine este. USR.... președinte filiala x, USR... consilier cabinet parlamentar USR... și, nu în ultimul rând, activist convins și de neînvins în ceea ce privește situația copiilor din orfelinate. Hai să-l cităm, zic: 

"Prima adopție gay din Romania. Felicit tânărul/ persoana care a avut curajul să facă acest pas, de a salva un copil abandonat din chinurile orfelinatului. Felicit curajul Direcției pentru Protectia Copilului pentru că a ales să respecte legea. Asta înseamnă profesioniști. Felicitări. În România, anual, aproximativ 9000 de copii sunt abandonați în orfelinatele groazei”, scrie Vișinel Bălan pe Facebook.

Fâssss.... Nu, nu m-am bășit, dar am simțit o "emoție manipulatoare"! Păi, în loc să ducem la alte standarde orfelinatele și serviciile de integrare ale copiilor abandonați, mai simplu, facem un tablou lacrimogen și dăm drumul la adopții ieșite din sfera normalului.

Minunată creștere are un copil, între doi "cuci"! Cu adevărat salvat din lagărul groazei! 

Acum poate înțelege toată lumea de ce fenomenul este promovat imediat după ce a avut loc un atac mârșav asupra bisericii!!!

Mai pun un fragment din trăirea băietului Vișinel: "Este un bărbat din Cluj care a intrat în procesul adopției, și-a asumat calitatea de părinte gay, iar DGASPC i-a transmis tânărului că legea nu prevede că n-ai dreptul la a da șansa unui copil la o familie. E din categoria greu adoptabili. Înțeleg că are până în 7 ani (n.r. copilul). Bărbatul este într-o relație. Înțeleg că nu este primul caz (n.r. de adopție gay din România), este primul de care am reușit eu să aflu. După ce am postat am descoperit că sunt și alte cazuri care au reușit”, a spus Vișinel Bălan, care este și angajat al Ministerului Tineretului și Sportului.

Omul are și funcție! Merituos. A susținut și parada gay. Merituos. Apropo, dar dacă în paralel cu parada gay, ne-am ambiționa și am cere și noi o paradă a futăcioșilor, să ne plimbăm așa... mare de bărbați cu "știuleții treziți" pe stradă, cum o vedeți? Vai steaua noastră, că rău am ajuns!

Mi-e greu să continui, mi-e greu fiindcă nu sunt genul care să se abțină în a spune ce gândește, ori asta ar presupune...!

Una peste alta, ieri aș modifica Constituția, fără să îngrădesc dreptul anatomic cuiva, nici pe cel uman, însă tot ce este inuman ar dispărea. Liber la "dat în dos"... până rămân însărcinați cu toții, dar fără promovări agresive, fără căsătorii și, în special, fără adopții!! Bag seamă că ne transformăm încet și sigur din popor de creștini, în popor de cretini.  

Vizualizări: 5,466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: