pamFLEȚI

Propune brigăzi speciale care să ridice nevaccinații din case!

Francezul Christophe Barbier, cronicar politic la BFMTV, duce tembelismul la rang de artă! Acesta declara la un post tv: "Sunt necesare brigăzi speciale care să meargă să-i caute pe cei nevaccinati la casele lor”.

Brava, idioten! Musai să fie și de la anti-tero brigăzile, eventual cu măști negre, ca ăștia din poză.

Realizați că asemenea specimene sunt plătite pe bani mulți pentru a scoate pe gură asemenea elucubrații. Și nu este unic, mai sunt mii de astfel de cultivatori de teroare și panică. 

Interesele din spatele acestei pandemii au dus la o maximă dezbinare în rândul populațiilor și efectul cel mai grav cred că nu este în rândul victimelor Covid. Spun asta fiindcă, în paralel cu genocidul biologic, s-a mers și cu un adevărat genocid psiho-moral!! 

Politica de promovare agresivă a dus la afecțiuni psihice serioase în rândul oamenilor și, mai grav, la un procent de dezbinare îngrijorător. Probabil a fost și una dintre mizele pandemiei, altfel nu se explică parcursul și comunicarea oscilantă.

România are și ea tembelii și mercenarii ei, iar oamenii care încă își mai păstrează raționamentul sunt adevărați eroi. 

Vlad Voiculescu declara zilele trecute că: "Cei care refuză vaccinarea trebuie să-și plătească testarea periodică. Nu e normal ca restul românilor să le achite testele".

Băi, nea "scăpărici neuronal", matale ai fost ministrul Sănătății într-o perioadă în care bugetul pe sănătate a devenit nelimitat. Cu toate acestea, văd că omiți să ne spui cum au stat spitalele fără tratament anticovid. Sau de ce nu lăsați farmaciile să se aprovizioneze cu tratament anti-Covid.

Avertismente că vin ''Valurile Dunării" peste noi erau încă din vară, dar miniștrii USR... somn. Protocoalele fără cap (probabil intenționat) au dus la nenumărate decese din cauză de Covid, oameni suferinzi de alte boli decedând prin fața spitalelor sau din cauza intervențiilor "întârziate protocolar"! 

Despre izolete văd că taci, la acea vreme mai aveați puțin și cumpărați submarine pentru transportul suspecților. Acum au dispărut.


Sau, de ce nu ne spui tu că prin contractul ăla clasificat, Comisia Europeană semnează în numele nostru, al tuturor, că producătorul Pfizer nu poate fi tras la răspundere civilă, nici penală, pentru efectele adverse ori decesele provocate de vaccin. Litigiile și despăgubirile aferente le revin statelor care, culmea, au plătit. 

Mai mult decât atât, prin acest contract, statele membre se angajează să suporte costurile juridice și să apere în instanță producătorul, dacă familia vreunei victime se îndreaptă către instanță. Cum pare asta?


În plus, cu toții plătim, din taxele noastre, vaccinurile. Nu am auzi până acum un nevaccinat să se plângă de faptul că, din banii lui, au fost cumpărate vaccinuri pentru toți. Aaa, că ne plângem de faptul că au fost cumpărate 120 de milioane de doze la nici 20 de milioane de locuitori, asta e altceva.

Una peste alta, națiunea trebuie să facă un efort și să înțeleagă că durerea celor care și-au pierdut o persoană dragă, răpusă de Covid, echivalează cu durerea celor afectați de pierderea unei persoane dragi răpusă de reacțiile adverse ale vaccinării. Și ambele echivalează cu deznădejdea celor vaccinați și aflați la ATI sau a familiilor celor decedați de Covid cu vaccin cu tot. Nimeni și nimic nu ne dă dreptul să devenim radical-fanatici! Propagandiștii plătiți sunt una, iar noi, pământenii, suntem obligați să rămânem echilibrați. Altfel... obiectiv atins. Atins de ei. Noi suntem doar victime într-o luptă în care, de fapt, ne aflăm de aceeași parte a baricadei. 

Vizualizări: 7,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: