pamFLEȚI

Cioloș speră să nască în curând

De câteva zile încoace, la trei postări pe Facebook, apare una useristă sponsorizată! Acarienii au pornit propaganda și campania de "însămânțare" a unui eventual segment electoral ce mai poate pica victimă manipulării.

„Trecem în opoziţie. PNL a ales dezonoarea şi trecutul. A ales PSD. Vom sancţiona cu fermitate derapajele guvernării PNL-PSD”, este mesajul transmis de useriști, în regim publicitar.


Vaaaai, câtă seriozitate, dar mai ales câtă verticalitate vedem dintr-o dată, la unii obișnuiți să stea capră. Culmea, mai acuș ceva timp, Julien Cioloș spunea că "Dragnea mi-e amic, om serios, de încredere..." și se trăgea în poze cu el și cu Zgonea. Asta fără să mai aducem în discuție faptul că a trântit "guvernul meu", USR făcând echipă atunci taman cu PSD.

Hapciupaliticii ăștia chiar ne iau de proști, uită că au fost la guvernare, uită că au stăpânit cele mai importante ministere, uită că activitatea lor se poate reduce la un singur termen: genocid! 

Dacă privim gestionarea useristă a Ministerului Sănătății, sesizăm că au beneficiat de un buget exorbitant și, cu toate acestea, în afară de rovaccinare nu a existat nimic altceva. Vine valul... ne ia dracu, dar spitalele nu aveau pastile anticovid. Vine valul... ne ia dracu, dar nu au extins secțiile ATI.
Vine valul... ne ia banul! Ăsta este sloganul pandemic. Au murit oamenii ca niște câini, fiindcă prioritatea a fost “sifonare, nu eficientizare”. Dezinfectant sute de mii de tone, măști fără număr, celebrele izolete, 120 mil doze vaccin... băgate pe gât din import. 

În rest... am sădit panică, multă panică. Să nu uităm de protocoalele care au bulibășit sistemul medical, astfel încât au murit mai mulți oameni din cauză de Covid, decât de Covid! Despre aceste aspecte, Cioloș nu vrea să ne povestească nimic. 

Dacă ne aplecăm puțin și peste Ministerul Fondurilor Europene, luând la ochi doar vestitul PNRR, vedem că principalul beneficiu al României este blana ursului din pădure! 

Aici putem dezvolta o zi întreagă și vedem cum am fost supuși la un adevărat genocid economic. Termenul ne este cunoscut, fiindcă trăim cu el de 30 de ani. Nașpa trăire!

În încheiere vă servesc un citat. Ajută doar oamenii cu un minim discernământ. Cauzele pierdute... rămân pierdute. Ăia pică pradă manipulării, fiindcă doar cu asta se hrănesc.

 


"Când citești un text, uită ce crezi, cine ești! Caută să înțelegi ce vrea să spună autorul! Detașează-te! Dup-aia poți să analizezi, să raportezi la ceea ce crezi, ce știi. Dacă știi ceva. Dacă n-ai înțeles, ce analizezi? Ideile din capul tău? O să-ți dai dreptate! 


Dacă în orice text scris nu cauți să găsești decât ideile pe care le ai deja în cap, te imbecilizezi. Te intoxici cu ideile proprii. Vomiți imbecilități. Și te mai dai și deștept. Păi de-asta suferă lumea. Din incapacitatea de a asculta. Și doar de a exprima".

Vizualizări: 3,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: