pamFLEȚI

Simpaticul bătrânel Mihai Șora, un comunist feroce din epoca Anei Pauker

Că o mare parte din români pică în efectul de turmă, nu-i o așa mare problemă, dar când turma începe să și behăie... devine o cumplită tragedie! Cel mai dăunător virus al rasei umane, virusul prostiei, îi infectează în special pe cei care cred că știu, dar ei nu știu... că nu știu! Geme lumea de asemenea specimene. 

Celebrul Mihai Șora a devenit în urma unor propagande excesive un fel de "simbol revoluționar" al timpurilor noastre, pozând ca un luptător împotriva sistemului corupt. Am selectat cel mai frumos tablou, cu cea mai frumoasă "urare" de ziua lui Mihai Șora! De reținut: autorul îmi este cunoscut, citește și compară surse, fie ele și istorice. Felicitări, Robert Bugă.

Postarea lui Robert Bugă:

“La muuulți ani, domnului Șora!   

Ieri a fost ziua acestui bătrânel simpatic, acestui bunicuț drăguț, mare filozof (?) după spusele useriștilor retarzi. Te uiți la el și la cei 105 ani ai săi și parcă simți mirosul gogoșilor făcute în copilărie de bunica, este? Este!

Bunicuțul simpatic Șora, când era tinerel, a fost chiar mai drăguț decât e acum. A fost membru al Legației Comuniste din Paris. Când bolșevicii s-au instalat la conducerea României, hopa și el s-a întors acasă. Asta în timp ce Eliade, Cioran sau Eugen Ionesco au fugit din calea sovieticilor în Franța. Tânărul Șora a venit direct la Ministerul de Externe, consilier al superbei Ana Pauker. Unele izvoare istorice spun că ar fi fost chiar șeful de cabinet al Anei Pauker.

Ana Pauker, agent NKVD, împreună cu alți idoli și șefi de-ai lui Șora (gen Lucrețiu Pătrășcanu) au fost inventatorii lagărelor de la Aiud, Periprava, Pitești, Gherla sau Sighet, acolo unde peste 100.000 de mii de români, oponenți ai regimului bolșevic impus de sovietici, au fost torturați în cele mai îngrozitoare moduri. Au murit foarte mulți. Toată floarea intelectualității românești, care n-apucase să fugă din calea tăvălugului creat de șefii lui Șora, a fost băgată-n pușcăriile comuniste, călcată-n picioare, umilită, omorâtă. Profesori, medici, preoți, scriitori, filozofi... toți puși chiar să se omoare între ei, ca-n Squid Games gen, pentru supraviețuire (citiți despre Experimentul Pitești). Unii erau puși în fiecare dimineață să își bage capetele în wc-urile pline cu fecale, alții erau împușcați dacă îndrăzneaua să privească cerul... au fost câțiva ani superbi sub domnia șefilor lui Șora, pe care îi slujea cu mare patos.

După anii ăștia, a venit Dej. Care a arestat-o pe șefa lui Șora, Ana Pauker, și l-a omorât pe celalalt șef, Lucrețiu Pătrășcanu, tocmai pentru crime împotriva umanității. După moartea lui Dej, Ceaușescu a decis eliminarea din fruntea statului român toți (credea el) agenții sovietici, toate slugile Moscovei, gen ta-su lui Petre Roman sau Silviu Brucan; de-asta și Șora a intrat într-un con de umbră.

Dar asta până la "Revoluția" din '89, când în locul lui Ceaușescu au fost reinstalați în fruntea statului român agenții sovietici, în frunte cu Iliescu, Petre Roman, Silviu Brucan. A fost și domnul Șora, bineînțeles! A fost chiar primul ministru al Educației de după "Revoluție", fiind recompensat pentru deceniile întregi de supt ciorapii criminalilor bolșevici. A fost și membru fondator al fundației Soros, a fost și vicepreședinte al GDS-ului lui Brucan... E mult de scris despre bunicuțul drăguț, dar mi-e prea scârbă! Vomit nu neapărat din cauza lui, ci din cauza adulatorilor lui analfabeți funcțional, ratați useriști inculți, care, pe fondul prostiei uluitoare pe care o posedă, ar fi în stare să ridice statui oricărui torționar al strămoșilor lor. Bravo, căcaților inculți!   

La mulți ani, domnului Șora! Această ultimă mumie stalinistă merită încă 50 de ani de viață.

P.S.: printre intelectualii români care au căzut pradă psihopaților criminali bolșevici se numără și Petre Țuțea, cel care a spus: "am făcut 13 ani de temniță pentru un popor de idioți!". Păi, săracul, dacă acum 30 de ani a zis așa ceva, ce-ar fi zis acum, văzând că Șora are zeci de mii de like-uri?

Încă o dată, bravo, căcaților inculți! ”

Vizualizări: 6,488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: