pamFLEȚI

Prim-procuror adjunct nou la Constanța. Prea bună să fie doar adjunct!

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța are de luni, 1 noiembrie, un nou prim-procuror adjunct, în persoana Cristinei Beatrice Pitrop.

Informația s-a viralizat rapid, pentru că este pentru prima dată când un magistrat cu atâtea calități este promovat pe un post de conducere.

Calități vizibile cu ochiul liber și ne referim în primul rând la bustul mai mult decât generos, expus în toată splendoarea lui privitorilor pe paginile de socializare. Ba, mai mult decât atât, de la numirea d-rei procuror, infractorii din zonă merg pe recunoaștere, aplicând pentru procedura simplificată.

 

Cristina Beatrice Pitrop a fost numită în funcția de procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, prin decretul președintelui României, din 26 ianuarie 2017. Și uite cum mai elucidăm și noi din mistere și înțelegem de unde interesul președintelui să dețină în continuare controlul pe Justiție. Bravo, "herr"! Bravo fiindcă USR-iștii cu siguranță promovau în funcție "un băiată" și uite cum pierdeam minunăție de fată!!

Vizualizări: 15,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: