pamFLEȚI

Măsura prostiei! Luni a fost interzis accesul în centrele de vaccinare

Guvernul a dat luni o hotărâre prin care să repare erorile din cea de vineri, prin care a interzis complet accesul persoanelor nevaccinate în instituțiile publice.

Guvernanții și-au dat seama că interziseseră inclusiv accesul nevaccinaților în centrele de vaccinare, amenajate de obicei în sediile instituțiilor publice. Bine, că dacă ne uităm în jur, ne dăm seama că prea puțini au ținut cont de restricțiile aberante impuse de guvern, astfel că inclusiv vaccinarea a decurs normal.

Iată excepțiile cu care a venit luni guvernul, privind accesul în instituțiile publice. La anexa nr. 3 articolul 12, alineatul (4) se modifică și va avea următorul cuprins: „(4) Accesul persoanelor, cu excepția angajaților, a participanților în cadrul procedurilor judiciare, disciplinare, contravenționale, administrativ-jurisdicționale și a celor administrative din motive de ordine și siguranță publică, a persoanelor care necesită servicii medicale și prestații sociale, precum și a persoanelor care se prezintă la centrele de vaccinare în vederea administrării unei doze de vaccin, în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.”

Guvernul a reușit să se facă de râs, dar o face de atâtea ori, că nici măcar nu ni se mai pare știre.

Vizualizări: 5,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: