Eveniment

Începe judecata primarului din Albeni

Tribunalul Gorj a decis luni că poate să înceapă judecata în dosarul de luare de mită al primarului Silviu Ionuț Stan, din comuna Albeni.

Edilul a fost trimis în judecată pentru șapte infracțiuni, între care trafic de influență sau luare de mită.

„Constată că Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a remediat, prin ordonanța din data de 08.03.2023, neregularitatea actului de sesizare constatată prin încheierea penală nr. 1/06.03.2023, menținând dispoziția de trimitere în judecată. Dispune începerea judecății în cauza privindu-l pe inculpatul Stan Silviu Ionuţ – …, pentru săvârşirea a 4 infracţiuni de trafic de influenţă, fapte prev. şi ped. de art. 291 alin. 1 Cod penal, 1 infracţiune de luare de mită, prev. de art. 289 alin. 1 Cod penal, 1 infracţiune de divulgare a informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, prev. de art. 304 alin. 1 Cod penal şi 1 infracţiune de instigare la divulgare a informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, prev. de art. 47 Cod penal rap. la art. 304 alin. 1 Cod penal. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 03.04.2023.”, conform Tribunalului Gorj.

Primarul din Albeni și-a reluat activitatea după câteva luni de arest, deși nu are voie să comunice cu mare parte din salariații primăriei.

Vizualizări: 1,112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: