Eveniment

Omorât în bătaie pe stradă 

Mai multe persoane l-au imobilizat și l-au călcat pe cap pe un bărbat din Timișoara,  care a fost omorât în bătaie în plină stradă. 

Cei cinci autori ai incidentului extrem de grav de la Timișoara au fost identificați și prinși, patru dintre ei fiind arestați preventiv, iar un al cincilea, o femeie, a fost plasată în arest la domiciliu.

Tragedia a avut loc în week-end, pe data de 1 aprilie, în fața unui magazin, acolo unde victima ar fi început să îi amenințe pe agresori. Victima, un bărbat de 34 de ani, a primit o bătaie cruntă, care i-a adus și decesul.

Agresorii l-au imobilizat pe tânăr și l-au lovit cu picioarele, iar, la un moment dat, victima a fost pur și simplu călcată pe cap, după cum se arată în comunicatul autorităților. ”În fapt, s-a reținut că în seara zilei de 01 aprilie 2023, în intervalul orar 20:42 – 21:00, în zona străzii Ofcea din municipiul Timișoara, inculpații ar fi aplicat victimei mai multe lovituri cu picioarele, ar fi imobilizat-o și ar fi călcat-o cu piciorul pe cap, violențe soldate, la scurt timp, cu decesul acesteia”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Conform procurorilor timișoreni, patru dintre cei cinci agresori au fost arestați preventiv fiind acuzați de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. O a cincea persoană, de sex feminin, a fost plasată în arest la domiciliu.

Vizualizări: 815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: