Eveniment

Încă un gorjean a murit în timpul serviciului

Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au deschis două dosare de cercetare accident de muncă mortal, ca urmare a două evenimente soldate cu deces.

Primul caz, pe care l-am prezentat marți, este al unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din Țânțăreni, tată a doi copii minori, care a murit în timp ce lucra fără forme legale în pădure, unde a fost lovit de un copac. “La fața locului s-au deplasat doi inspectori de muncă pentru a stabili împrejurările și cauzele care au determinat producerea acestuia, precum și măsurile care se impun a fi luate în perioada următoare”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, cu funcția de subinginer, salariat al unui angajator cu sediul în Municipiul Craiova, ce are punct de lucru în Județul Gorj, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, după ce i s-a făcut rău și a căzut din picioare în dimineața zilei de 01.03.2021, orele 8:00, decedând în cursul nopții aceleiași zile.

Vizualizări: 4,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: