Eveniment

Încă un director cu diplome false. Bratu, ridicat de polițiști!

Procurorii au făcut vineri dimineaţă trei percheziţii în judeţele Giurgiu şi Dolj, într-un dosar penal care îl privește pe directorul de la regionala de drumuri Craiova. Bogdan Bratu a devenit director în baza unor acte de studii false, iar acum va da înapoi toate salariile încasate.

Prejudiciul reclamat până în prezent este de aproximativ 985.000 de lei. ”În cursul zilei de 23 aprilie 2021, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează 3 percheziţii domiciliare în judeţele Giurgiu şi Dolj, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, de către o persoană cu funcţie de conducere în cadrul unei companii de interes strategic naţional”, a anunţat Parchetul ICCJ.

Obiectul cercetărilor îl constituie inducerea şi menţinerea în eroare a instituţiei, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate şi care ulterior au fost desfiinţate de către instanţele judecătoreşti competente.

Prejudiciul reclamat până în prezent este de aproximativ 985 000 de lei, reprezentând indemnizaţiile brute încasate de la angajator, urmând a fi completat şi stabilit în funcţie de întregul material probator ce se va administra în cauză.

Bogdan Bratu era directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova din 2018.

Vizualizări: 6,760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: