Social

Tânără de 24 de ani, dată dispărută

Roxana Adelina Fit în vârstă de 24 de ani, din orașul Turceni, este căutată de polițiști după ce a dispărut fără urmă. Iubitul femeii, în vârstă de 44 de ani, a fost cel care a sesizat polițiștii, duminică, legat de dispariția acesteia.  

Acesta le-a spus oamenilor legii că iubita sa a plecat în mod voluntar de la domiciliu  în seara zilei de 19 august și nu a mai revenit.

Femeia are următoarele semnalmente: înălțimea 1,70 metri, greutate aproximativ 55 kilograme, păr blond, ochii albaștrii, constituție astenică, față ovală.

La momentul plecării, purta o pereche de pantaloni scurți tip short de culoare roz, tricou de culoare gri și în picioare purta papuci de cauciuc de culoare roz.

”Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că femeia este cunoscută cu plecări voluntare repetate, având de asemenea afecțiuni psihice”, a transmis IPJ Gorj. 

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Vizualizări: 1,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: