Politică

Încă o realizare marca Nicușor Dan. Toaletele publice din București, sigilate!

Imagini cum nu s-au mai văzut în București. Peste o sută de toalete publice sunt înfășurate în folie neagră, după ce Primăria Capitalei nu a mai plătit chiria de șapte luni.

Cei mai afectați par a fi taximetriștii. „Este o situație fără precedent, suntem 20.000 de șoferi de taxi care nu vom avea unde să ne facem nevoile. Deja am avut probleme, am oprit la Aviatorilor și am avut un șoc când am văzut toaleta oprită”, a spus un taximetrist din Capitală.

Bucureștenii pot vedea toaletele închise în toate zonele Capitalei, precum Unirii, aproape de Piața Alba Iulia, zona Crângași – Podul Grant, unde sunt închise deja două toalete automate din parcuri.


Astfel de cabine sunt închise și la Piața Charles de Gaulle, iar în Parcul Crângași, miercuri la orele prânzului, toaleta de la intrarea principală nu avea curent, ușa fiind deschisă.

Primarul Nicușor Dan nu a dorit să dea presei explicații, dar pe surse s-a aflat că acesta vrea să le paseze la primăriile de sector. În acest timp, bucureștenii se întreabă dacă Nicușor Dan este copleșit de probleme sau pur și simplu depășit. Problema asigurării agentului termic l-a depășit, problema gropilor apărute în asfalt după topirea zăpezii pare să fie a nimănui, problema țânțarilor este de nerezolvat, iar de parcări sau de trafic chiar nu are rost să vorbim.

Ultimul sondaj arata ca 60 la suta dintre bucureșteni se arata foarte nemulțumiți de prestația lui Nicușor Dan la Primaria Capitalei. Trafic sufocant, incalzire deficitara, colectarea gunoiului, poluare sunt doar cateva dintre lucrurile care ii nemulțumesc pe locuitorii din București.

 

Vizualizări: 1,474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: