Politică

Romanescu: Florin Cîţu va fi preşedintele PNL

Alegerile interne din PNL au format două tabere, cea a premierul Florin Cîţu şi cea a actualului preşedinte, Ludovic Orban. Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, se află de partea lui Cîţu, acesta afirmând că a ales tabăra câstigătoare. 

"Am ales această tabără din mai multe considerente, unul dintre ele fiind determinat de sprijinul de care autoritatea publică locală are nevoie în perioada următoare şi fără sprijinul guvernului nu putem duce la bun sfârşit investiţiile de pe raza municipiului Târgu-Jiu. Eu cred că am ales echipa câştigătoare, Florin Cîţu va fi preşedintele Partidului Naţional Liberal. Am observat o schimbare de generaţie, o schimbare de garnitură în PNL şi cred că este nevoie de o schimbare", a spus Marcel Romanescu. 

Relaţia nu tocmai bună pe care a avut-o Romanescu cu Orban l-a făcut să se poziţioneze de partea premierul Florin Cîţu. Acesta vede o luptă strânsă între cei doi, dar îl dă câstigator pe Cîţu. "Şi relaţia nu tocmai linistită pe care am avut-o cu Ludovic Orban m-a făcut să aleg tabăra premierului Florin Cîţu. Este o luptă echilibrată, lucrurile vor fi într-o continuă schimbare, dar ceea ce am văzut la anunţarea candidaturii domnului Cîţu mă determină să cred că el va fi președintele Partidului Naţional Liberal", a spus Marcel Romanescu.

Alegerile vor avea loc în septembrie. Până atunci vor fi alegeri în filiale.

Vizualizări: 1,847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: