Social

Încă o clădire din zona centrală intră în reabilitare

Primarul din comuna gorjeană Cîlnic și-a propus să schimbe total centrul localității, zonă în care au fost făcute mai multe investiții în ultimii ani. Licitația pentru modernizarea și dotarea căminului cultural a intrat în faza de evaluare tehnică și financiară. În luna octombrie ar putea fi atribuit contractul.

Lucrarea este una amplă.  ”Lucrările includ: rezistența, arhitectura, instalații electrice, termice și sanitare, racorduri utilități. Valoarea estimată pentru executie este de 852.732,41 lei fără TVA, conform devizului general al investitiei si a bugetului proiectului”, se arată în anunțul de pe portalul licitațiilor publice.

Primarul Dumitru Vulpe explică de ce a luat decizia reabilitării clădirii. ”Am luat această decizie în contextul în care, pe viitor, noi avem un proiect mai amplu pentru amenajarea acestei zone de centru. O să lucrăm la rezistența căminului care are o vechime de peste 60 de ani, la arhitectură, la instalațiile electrice și termice, la grupurile sanitare, o să modernizăm și o să dotăm locația cu tot ce trebuie”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

Contractul este finanțat prin PNDR. Investiția presupune și achiziția de costume populare, mobilier și dotări de uz general, echipamente tehnice și IT.

Vizualizări: 943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: