Actualitate

Îi cere directorului să se ridice de pe scaun

Complexul Energetic Oltenia își reduce activitatea de la an la an, potrivit planului de restructurare, iar prestatorii de servicii sunt direct afectați.

Este și cazul Minprest Rovinari, despre care s-a aflat că va avea anul viitor un buget mai mic cu 20%.

Alin Munteanu, liderul Cartel Alfa Gorj, nu crede că Minprest ar trebui să fie afectat de restructurarea de la CE Oltenia și îi cere directorului de acolo să se ridice de pe scaun și să caute soluții.

“Nu cred că toată această discuție privind reducerea bugetului Minprest are legătură cu planul de restructurare. Nu cred că era Minprestul prins în planul de restructurare. Dimpotrivă, Minprestul poate să ajute un pic la planul ăsta de restructurare. Adică, poți să înlocuiești niște oameni care ies la pensie cu oamenii de acolo. Nu știu de unde a plecat această hotărâre de a reduce bugetul și, mai ales, la Minprest. Sunt în discuții continuu cu colegii de acolo și, la fel, se pregătesc de proteste. (...) Dar și managementul de la Minprest trebuie să se ridice de pe scaun și să caute soluții, că nu e normal ca directorii de acolo doar să stea pe scaun și să încaseze un salariu destul de bun. Adică, și ei trebuie să caute și alte soluții, pe lângă CEO, că sunt soluții. Dacă vor să găsească, vor găsi și, atunci, va exista posibilitatea să-și mărească salariile la oameni, ceea ce noi, cu toții, ne dorim”, a spus Munteanu într-un interviu.

Salariații Minprest, societate care aparține CE Oltenia, au anunțat proteste în Piața Prefecturii.

Vizualizări: 3,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: