Actualitate

Primă de Crăciun la Medserv Min

Veste bună pentru angajații de la Medserv Min. Și în acest an, vor primi o primă de Crăciun. Anunțul vine de la directorul societății care anunță că Medserv Min a ajuns să facă profit și că, în ultimul an și jumătate, salariile angajaților au crescut de trei ori.

Anca Bordușanu, directorul Medserv Min, a anunțat că toți salariații se vor bucura de un bonus financiar oferit înainte de Crăciun. „Am reușit să îndeplinim programul de investiții. Am achitat și ambulanța. Am reușit să ne diversificăm activitatea, să aducem profit societății, să îmbunătățim anvelopa salarială, dăm tichete de masă, lucru care nu s-a mai întâmplat. Am dat anul trecut primă de Crăciun, economia la fondul de salarii și vom acorda primă de Crăciun și anul acesta fără doar și poate. Se acordă prima de Crăciun”, a declarat Anca Bordușanu.

De când e la conducerea Medserv Min, Anca Bordușanu spune că a crescut de trei ori salariile angajaților care munceau pe leafă minimă.

„Am mărit de trei ori într-un an și jumătate salariile colegilor mei pentru că erau pe minim pe economie și toate prețurile au crescut, dar salariile erau mici. E loc de mai bine, dar au simțit colegii mei o îmbunătățire a veniturilor. Au crescut și toate facilitățile, sporurile pe care le avem prinse în contractul de muncă și venitul e mai mare față de acum un an și jumătate”, a mai spus Anca Bordușanu, directorul Medserv Min, la TV Sud.

Vizualizări: 1,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: