Actualitate

Caută directorii printre membrii de partid

Minerii și energeticienii din Complexul Energetic Oltenia critică pe paginile de socializare faptul că este simulată o procedură de selecție a unor manageri profesioniști, câtă vreme câștigătorii vor fi desemnați tot de factorul politic.

“Cum au selectat supraveghetorii la partide, așa vor face și cu directorii. Dau degeaba banii la firma de recrutare. Așa a fost întotdeauna, șefii au fost aleși la partid, așa va fi și de acum încolo”, a comentat un salariat al CEO.

Constantin Trufelea, numit în Directoratul CEO cu susținerea PNL, mai exact a senatorului Ion Iordache, a spus într-un interviu la TVR că: “Eu sunt membru PNL. (...) Faptul că ești membru al unui partid, nu ar trebui să ocupi nicio funcție publică?”.

Consiliului de Supraveghere al Societății Complexul Energetic Oltenia S.A, prin Comitetul de Nominalizare și Remunerare și expertul independent în resurse umane, ARC Consulting SRL, anunță selecția pentru ocuparea a cinci posturi de membru în directoratul societății, conform O.U.G. nr. 109/2011, privind guvernața corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare, aprobată prin Legea nr. 111/2016, inclusiv Legea nr. 187/2023, pentru o perioadă a mandatului de maximum 4 ani. 

Data limită pentru depunerea dosarelor este 31.12.2023.

 

Vizualizări: 2,692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: