Ultima oră

Intoxicat în timp ce dezinfecta un bazin de înot

Pompierii din Deva, judeţul Hunedoara, au intervenit pentru salvarea a doi bărbaţi care lucrau la dezinfectarea unui bazin aparţinând unei societăţi comerciale.

Unul dintre ei s-a intoxicat şi a fost preluat de echipajele medicale, iar cel de-al doilea a fost găsit decedat.

”În această după-amiază, pompierii Detaşamentului Deva s-au deplasat de urgenţă în localitatea Mintia, comuna Veţel, pentru a interveni la un caz de intoxicare în urma căreia au rezultat 2 victime care executau lucrări de dezinfectare a unui bazin aparţinând unei societăţi comerciale din localitate. Pentru misiune au fost alocate o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijin au fost trimise şi 2 ambulanţe ale S.A.J. Hunedoara. La faţa locului, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de 22 de ani, care se afla lângă bazin, era conştient dar acuza o stare de rău. Echipele medicale au preluat victima, iar echipajul de salvare a continuat intervenţia”, a transmis ISU Hunedoara.

Cel de-al doilea muncitor nu a mai putut fi salvat. ”Doi pompieri au coborât în bazinul adânc de aproximativ 2 metri şi au extras cea de-a doua persoană care căzuse în interior. Din păcate, pentru aceasta, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, medicul S.A.J. declarând decesul”, a precizat ISU Hunedoara.

Bărbatul în vârstă de 22 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Deva, pentru investigaţii suplimentare şi acordarea asistenţei medicale de specialitate.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: