Ultima oră

Doi șoferi și o minoră, la spital

Un grav accident rutier, în care au fost implicate două maşini, a avut loc, vineri seară, pe DJ687, în localitatea Hăşdat, între Hunedoara şi Călan. În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Este vorba de cei doi şoferi şi o fată de 15 ani, pasager. Cu toţii au fost transportaţi la spital.

”La data de 08 martie 2024, în jurul orei 18:40, un bărbat de 56 ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 687, din direcţia Hunedoara spre Călan, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară, moment în care a intrat în impact cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar, condus de către un bărbat de 59 ani din oraşul Călan, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto cât şi a unei  minore de 15 ani, aflată în calitate de pasageră  în autoturismul condus de bărbatul de 56 ani”, a transmis IPJ Hunedoara. 

 
Sursa citată a precizat că poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă .

Vizualizări: 971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: