Ultima oră

Juniorii D și E reîncep competițiile oficiale în acest weekend

Fotbalul de juniori gorjean revine la finalul acestei săptămâni, când se reiau competițiile oficiale la categoriile D și E. Sâmbătă, 9 martie, grupele de juniori ale CSM Târgu Jiu au programate meciuri în competițiile în care sunt angrenate. În etapa a 16-a, echipele pregătite de Mario Găman, Bobi Staicu și Adi Popescu vor juca la Târgu Jiu și Rovinari.

Toată lumea așteaptă cu mare interes reluarea campionatelor la nivel juvenil. După pauza competițională și după perioada de antrenamente de la începutul acestui an, atât copii, cât și antrenorii lor sunt nerăbdători să revină în competițiile oficiale. 

Cei care deschid seria meciurilor din acest weekend sunt cei de la Grupa 2012-Juniori D de la CSM Târgu Jiu2, care vor juca de la ora 9.00, pe terenul sintetic, acolo unde CSM Târgu Jiu2 va întâlni grupa similară de la AS Junior Târgu Jiu. Grupa 2011-Juniori D CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, la Rovinari, cu CS Jiul Rovinari, partidă care va începe la ora 09.30. Cele două grupe pregătite de Mario Găman și Bobi Staicu vin după un turneu foarte bun, la Râmnicu Vâlcea. ”După o pauză destul de lungă a venit și momentul reluării campionatului. Copiii sunt nerăbdători, iar nouă ne dau încredere că sunt pe un drum bun, după prestația lor de la Vâlcea”, a declarat Bobi Staicu, antrenorul juniorilor D CSM Târgu Jiu.

Tot sâmbătă își vor relua meciurile oficiale și juniorii E. CSM Târgu Jiu Juniori E vor juca si ei la Rovinari, cu grupa similară de la CS Jiul Rovinari. Partida este programată pentru ora 16.00. 

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: