Eveniment

S-au despărțit și i-a cerut cadourile înapoi

Un bărbat de 37 de ani din Târgu Jiu a fost reținut ieri pentru 24 de ore, sub acuzația de șantaj. De asemenea, mai este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale, hărțuire și amenințare. 

Potrivit Poliției, bărbatul a mers ieri la domiciliul fostei concubine, având asupra sa un toc și un pistol, iar pe cap ar fi purtat o șapcă inscripționată, dar nu ni s-a spus cu numele cărei instituții. 

“Totodată, la data de 30 aprilie a.c., bărbatul s-ar fi prezentat la domiciliul femeii, purtând uniforma, fără ca acesta să aibă calitatea de funcționar. De asemenea, începând cu luna august 2022, acesta ar fi șantajat-o pe femeie, solicitându-i să îi restituie cadourile primite pe durata relației, precum și 30.000 de lei, ar fi urmărit-o atât la locuința de domiciliu, cât și la locul de muncă și ar fi amenințat-o cu acte de violență, creându-i o stare de temere”, a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj. 

Pistolul de tip airsoft, nesupus autorizării, a fost ridicat de polițiști, în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, sub supravegherea unității de parchet competente.

Vizualizări: 1,580

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: