Actualitate

Plaveti a trimis un memorandum la Guvern. Vezi aici ce solicită șeful CEO!

Președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Dan Plaveti, a trimis în cursul zilei de miercuri, un memorandum către Guvernul României.

Șeful companiei energetice le-a solicitat factorilor de decizie de la nivel național ca, producătorul de energie de la Gorj să fie exceptat de la Ordonanța ”Austerității”, conform unor surse din cadrul companiei energetice.

Conform acelorași surse, Plaveti a trimis documentul respectiv și către Ministerul Energiei pentru a obține sprijinul lui Sebastian Burduja. Plaveti dorește ca CE Oltenia să nu se supună ordonanței respective care ar urma să îi lase fără vouchere de vacanță și tichete de masă pe cei care au venitul net de minimum 8000 de lei lunar.

Conform acelorași surse, Plaveti a stabilit deja o întrevedere cu Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, pentru ziua de luni. În cazul în care întrevederea va avea loc, liderii de sindicat din cadrul companiei energetice nu ar mai face deplasarea marți, la București, atunci când este programată o ședință cu Burduja pe aceeași temă.

Vizualizări: 2,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: