Actualitate

Mai primesc minerii și energeticienii prime și bonusuri financiare în anul 2024? Anunțul făcut de un lider de sindicat!

Minerii și energeticienii au scăpat în acest an de temuta Ordonață a ”Austerității” și vor beneficia de prima de Crăciun în cuantum de 3300 de lei brut, conform Contractului Colectiv de Muncă.

Angajații Complexului Energetic Oltenia au nedumeriri însă dacă primele și bonusurile de care beneficiază le vor mai intra în conturi și anul viitor.

Președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, anunță că acest lucru se va întâmpla. „Fără niciun fel de ipocrizie vă spun că oamenii o să beneficieze de aceste drepturi și anul viitor. Este exclusă varianta ca oamenii să nu mai încaseze aceste drepturi financiare. Nu există așa ceva! Sunt răutăți din partea unor oameni care au alte interese, dar angajații trebuie să știe că o să primească primele și bonusurile și în anul 2024. Compania o să fie pe profit și, poate, nu o să ne mai supunem prevederilor Ordonanței ”Austerității”, în anul 2024!”, a declarat președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe.

Deocamdată, administrația și sindicatele din CEO fac demersuri pentru scoaterea companiei de sub incidența legii austeritătății.

Vizualizări: 4,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: