Politică

Îi cântă prohodul prefectului: Nu va rămâne foarte mult

A început sfârșitul mandatului de prefect pentru Iulian Popescu. În ultimele luni, de când ocupă această funcție, n-a făcut decât să pună tunurile pe toate instituții care nu îi sunt subordonate direct și să arunce fumigene în spațiul public. E condus de la spate de senatorul Ion Iordache, spune primarul din Târgu Jiu, care adaugă și că nu va mai rămâne prea mult în fruntea Prefecturii. Și nu e greu de crezut dacă ne uităm la cât de mult a făcut de râs partidul de când e prefect.

„Este permanent într-o campanie electorală, iar consultarea nu o face decât cu un singur om, cu domnul Ion Iordache. N-a venit niciodată cu o soluție, doar încearcă să blocheze permanent. E de câteva luni în funcția de prefect și nu cred că va rămâne foarte mult. Scoate fumigene la suprafață și ulterior, să le stingă cine o dori”, a spus primarul Marcel Romanescu.

Recent, prefectul s-a lăudat că a mai rezolvat o problemă. Într-un comunicat de presă, a dat de înțeles că datorită implicării lui, spitalul din Târgu Jiu a reușit să deblocheze problema gărzilor neacoperite de la Cardiologie și a lipsei medicului diabetolog din Ambulatoriu. Asta deși n-a ridicat vreun deget, ci doar a cerut rapoarte și a denigrat un sistem și-așa șubrezit de lipsa acută de specialiști. Iar asta nu se întâmplă doar la Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: