Politică

Prefectul ”Girofar” continuă circul la instituție! Nu i-a chemat pe subprefecți la întâlnirea cu managerii de spital

Preocupat doar de agenda trasată de șeful de partid, prefectul de Gorj, Iulian ”Girofar” Popescu, nu a vrut să-i cheme la întâlnirea cu managerii de spitale din județ pe cei doi subprefecți și să caute împreună soluții reale.

Popescu a dorit să “rezolve” el problema din sistem așa cum l-a învățat pe linie de partid Iordache și i-a omis pe Muja și Bordușanu de la discuții. Dacă nici când se află în joc sănătatea cetățenilor, nu renunți la răutăți și interese, chiar nu ai ce căuta într-o funcție de decizie.

Cei doi subprefecți au aflat pe ”surse” de întrevedere și au mers să discute cu șefii unităților spitalicești pentru a încerca să găsească soluții în problemele pe care aceștia le întâmpină. Anca Bordușanu este cea care l-a dat în vileag pe prefectul care așteaptă încă mocănița în apropierea Dealului Târgului pentru a fi remorcat din poziția penibilă în care a ajuns.

„Nici eu și nici colegul meu, domnul subprefect, Nicolae Muja, nu am fost invitați la această ședință de lucru. Am aflat pe ”surse” că urmează să aibă loc această întâlnire. M-a sunat domnul prefect pentru o altă chestie și atunci i-am comunicat că, eu și domnul Muja, ne dorim și o să participăm la ședința respectivă pentru a avea o radiografie completă la ce urmează să se întâmple”, a declarat subprefectul de Gorj, Anca Bordușanu.

Iulian Popescu pare să nu înțeleagă că, fără dialog nu se pot rezolva problemele de care suferă sistemul de sănătate. Odată ajunși în spitale, cetățenii nu caută sigle de partid, nu caută nume și nu le stă mintea la politicieni. Fiecare om își dorește condiții minim decente și un personal medical calificat pe care să se poată baza. Nimeni nu merge de drag la spital, asta trebuie să înțeleagă  prefectul și alții care gândesc ca el. 

 

Vizualizări: 3,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: